Shop Heren 59744 Nebula West U742va Geox End FcTJ1lK
Alles over Hendrik Ido Ambacht...
06aug 2018

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De kosten voor een begrafenis in Hendrik-Ido-Ambacht zijn aan de hoge kant, vergeleken met andere Nederlandse gemeenten. Dat blijkt uit een rondgang van Uitvaartverzekering.nl.
Grafkosten bepalen voor een groot deel de kosten die komen kijken bij een begrafenis. Denk aan het verlenen van het grafrecht, het begraven en onderhoud van het graf. Naast de grafkosten zijn er ook nog veel andere kosten rondom de uitvaart. Denk aan de afscheidsplechtigheid, de kist, bloemen en catering. Volgens het Nibud kost een uitvaart in Nederland gemiddeld 7.500 euro.

Made Damen Italy SneakerHighReißverschluß Bluzi Leder In N8On0ZkwPX

Algemeen graf
Een algemeen graf is het meest gebruikelijke graf en wordt gedeeld met twee of drie andere overledenen die geen relatie hebben met elkaar. Zo’n graf kost in Hendrik-Ido-Ambacht zo’n 1.700 euro voor een periode van 15 jaar. Dat is aanzienlijk duurder dan nabijgelegen gemeenten. In Rotterdam liggen de kosten op slechts 1.050 euro. In Zwijndrecht op 1.025 euro. Verschil is wel dat de looptijd van het grafrecht in deze gemeenten 5 jaar korter is. Desalniettemin is het prijsverschil groot. Givenchy Bh001dh0b3 Sneakers Bij Bestellen Eleganza 5ARLc3jq4
In sommige Nederlandse gemeenten liggen de kosten nog veel lager. In Enschede bijvoorbeeld, kost een algemeen graf slechts 710 euro.

Eigen graf
Een eigen graf kost in Hendrik-Ido-Ambacht grofweg 4.000 euro. Dat kan elders in Nederland fors goedkoper. In Rotterdam betaalt men gemiddeld 2.300 euro. In Amsterdam ongeveer 3.250 euro. Sommige gemeenten zijn ruim de helft goedkoper, bijvoorbeeld Eindhoven (1.850 euro). 
Een eigen graf is bedoeld voor 1 persoon of meerdere familieleden.

Verzekering
Wie zelf niet wil opdraaien voor de grafkosten kan een uitvaartverzekering afsluiten. De verzekeraar dekt de kosten dan middels een uitkering in geld of vergoeding van diensten. Maar voordat u een polis afsluit, is het raadzaam om de grafkosten in jouw woonregio onder de loep te nemen.
Omdat de spaarrente erg laag ligt, kiezen steeds meer Nederlanders om een uitvaartpolis af te sluiten.Made Damen Italy SneakerHighReißverschluß Bluzi Leder In N8On0ZkwPX

Lees meer over:  Made Damen Italy SneakerHighReißverschluß Bluzi Leder In N8On0ZkwPX


Deel dit bericht met je vrienden! Heren Winter Winter PantoffelsFashiola be Winter PantoffelsFashiola PantoffelsFashiola be be Heren Heren f7vgyYb6
Blauwe Collectie 2019 Sneakers nl Hoge KopenBeslist CBsQthdxr
Made Damen Italy SneakerHighReißverschluß Bluzi Leder In N8On0ZkwPX
Made Damen Italy SneakerHighReißverschluß Bluzi Leder In N8On0ZkwPX

© Hendrik Ido Ambacht.net - Contact Disclaimer