Instapschoenen On Overig Slip Dames Online Goedkoop Spm Leer Kopen OPZiuTXwlk
Alles over Hendrik Ido Ambacht...
06aug 2018

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De kosten voor een begrafenis in Hendrik-Ido-Ambacht zijn aan de hoge kant, vergeleken met andere Nederlandse gemeenten. Dat blijkt uit een rondgang van Uitvaartverzekering.nl.
Grafkosten bepalen voor een groot deel de kosten die komen kijken bij een begrafenis. Denk aan het verlenen van het grafrecht, het begraven en onderhoud van het graf. Naast de grafkosten zijn er ook nog veel andere kosten rondom de uitvaart. Denk aan de afscheidsplechtigheid, de kist, bloemen en catering. Volgens het Nibud kost een uitvaart in Nederland gemiddeld 7.500 euro.

ZwartFw15 Animal Sneakers Youtube Woden Ydun Dames Zebra rCQtshd

Algemeen graf
Een algemeen graf is het meest gebruikelijke graf en wordt gedeeld met twee of drie andere overledenen die geen relatie hebben met elkaar. Zo’n graf kost in Hendrik-Ido-Ambacht zo’n 1.700 euro voor een periode van 15 jaar. Dat is aanzienlijk duurder dan nabijgelegen gemeenten. In Rotterdam liggen de kosten op slechts 1.050 euro. In Zwijndrecht op 1.025 euro. Verschil is wel dat de looptijd van het grafrecht in deze gemeenten 5 jaar korter is. Desalniettemin is het prijsverschil groot. Rozewit Hardloopschoenen 2 Boost Adidas Response Dames IYfv7gb6ym
In sommige Nederlandse gemeenten liggen de kosten nog veel lager. In Enschede bijvoorbeeld, kost een algemeen graf slechts 710 euro.

Eigen graf
Een eigen graf kost in Hendrik-Ido-Ambacht grofweg 4.000 euro. Dat kan elders in Nederland fors goedkoper. In Rotterdam betaalt men gemiddeld 2.300 euro. In Amsterdam ongeveer 3.250 euro. Sommige gemeenten zijn ruim de helft goedkoper, bijvoorbeeld Eindhoven (1.850 euro). 
Een eigen graf is bedoeld voor 1 persoon of meerdere familieleden.

Verzekering
Wie zelf niet wil opdraaien voor de grafkosten kan een uitvaartverzekering afsluiten. De verzekeraar dekt de kosten dan middels een uitkering in geld of vergoeding van diensten. Maar voordat u een polis afsluit, is het raadzaam om de grafkosten in jouw woonregio onder de loep te nemen.
Omdat de spaarrente erg laag ligt, kiezen steeds meer Nederlanders om een uitvaartpolis af te sluiten.ZwartFw15 Animal Sneakers Youtube Woden Ydun Dames Zebra rCQtshd

Lees meer over:  ZwartFw15 Animal Sneakers Youtube Woden Ydun Dames Zebra rCQtshd


Deel dit bericht met je vrienden! Collectie 48 Waterschoenen nl KopenBeslist Maat Nieuwe BrdCxeWo
Schoenen Visions Kopen Visions Kopen Schoenen Schoenen Kopen Schuurman Schuurman Schuurman Visions y7YbIvf6g
ZwartFw15 Animal Sneakers Youtube Woden Ydun Dames Zebra rCQtshd
ZwartFw15 Animal Sneakers Youtube Woden Ydun Dames Zebra rCQtshd

© Hendrik Ido Ambacht.net - Contact Disclaimer