Sneakers Laag Esprit Italia Winacties Beige thCQrdsx
Leren Veterschoenen Bruine HerenManfield Bruine Leren HerenManfield Bruine Veterschoenen Bruine Leren HerenManfield Veterschoenen qSpUzVM

Cross over tijdens Projectweek

Lees meer

GAMPSISS: luistergame voor klassieke muziek

Lees meer

Ontmoet onze studenten: Ebba

Lees meer
Bekende Designermerken SaleSpijkerbroeken Van Jeans Heren q4L5Rjc3A
Ga snel naar:

Agenda

29 mrt Talent On The Move dans 29 mrt OTRA – Gran Orquesta Típica muziek 29 mrt Codarts Pop Orchestra muziek 02 apr Codarts Lunchconcert muziek Meer evenementen

GAMPSISS: Luistergame moet ervaring klassieke muziek verrijken

Hoe kun je beter actief luisteren naar klassieke muziek – en naar elkaar? Die vraag staat centraal in een bijzonder onderzoeksproject van Codarts Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, TU Delft, en de Willem de Kooning Academie. Speciaal voor het onderzoek is de luistergame Listening Space ontwikkeld, waarmee deelnemers met speelse luisteropdrachten hun vaardigheden uitbreiden, of zelfs nieuwe manieren van luisteren ontdekken. Lees meer
Leren Veterschoenen Bruine HerenManfield Bruine Leren HerenManfield Bruine Veterschoenen Bruine Leren HerenManfield Veterschoenen qSpUzVM

We Are 6 wint Erasmus Jazz Prijs ‘19

Het sextet We Are 6 is zondag 24 maart 2019 uitgeroepen tot winnaar van de Erasmus Jazz Prijs 2019. Aan deze prijs voor de beste jazzband van Codarts Rotterdam is een bedrag verbonden van €2.500, aangeboden door hoofdsponsor Nedspice.  Lees meer

Ontmoet het Student Life team: Logopedist

Ontmoet het team rond de artiest! Onze Student Life logopedist: "Het is een voorrecht en een uitdaging om met zoveel zangleraren van verschillende stijlen samen te werken en studenten te helpen hun stem te ontdekken, ontwikkelen en goed te verzorgen." Lees meer
Sneakers Zalando Laag nl Offwhiteblack Lacoste Carnaby Evo xrdoeWQCB Meer nieuws
Leren Veterschoenen Bruine HerenManfield Bruine Leren HerenManfield Bruine Veterschoenen Bruine Leren HerenManfield Veterschoenen qSpUzVM
Student Life

Maximise your Talent

Student Life is een ondersteuningsprogramma, dat bijdraagt aan een succesvolle en vreugdevolle studieloopbaan. Student Life biedt informatie, opleiding, begeleiding en zorg. Wij helpen met het verbeteren van de prestaties en dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling, blessurepreventie en het algemeen welzijn.

Lees meer
Heren Replay be VeterschoenenFashiola Vergelijkamp; Bestel Nwyvm80OPn
Student Life

In beeld: Student Life Monitor - Screening

De screening geeft studenten inzicht in hun eigen huidige kracht en ontwikkelpunten. D.m.v. de student life monitor hebben de studenten een tool in handen waarmee ze vervolgens hun eigen ontwikkelingen kunnen volgen en doelen kunnen stellen. De eerste screening vond plaats tijdens de introductiedagen. Adidas 11 ShoesNib Poshmark 4 Basketball Mens Sneakers Sz Dame 80OwPkn

Lees meer

Wall of fame

Pop Chef'Special Jazz Efe Erdem Flex 0 Appeal Chek Skechers BlackSport Newsmaker Shoes Women's 2 NOv0wym8n Muziektheater Noortje Herlaar Dans Imre van Opstal Circus Joris de Jong

We use cookies, just to track visits to our website, we store no personal details.